Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Roger






tack tack Roger
för att du läste min text allmän
lägesbeskrivning i i radion det
var nog det bästa som
kunde hända mig jag har
nämligen alltid velat bli känd och
gjort allt i min makt för att bli det
och nu äntligen känns det
som om det är min tur helt tack
vare dig Roger
jag hörde det inte själv tyvärr
men alla säger att det var
mycket lyckat

jag känner mig alldeles…
alldeles…..ja
fluffig




Fri vers av siben
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-11-10 15:03



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Jo, det är fint. Lite finare än att bli Reinkarnationens val.:-)
2006-12-06

  Sanningsägaren VIP
Jag hörde:) och det lät faktiskt
lite fluffigt när
Roger läste upp den
också...*s*
Grattis!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben