Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2002.


Tusen tårar

Tusen tårar
av rött blod
för var liv som släcks
när coca-colaflaskan pyser
och McDonalds ler i TV.

Tusen tårar
av blått blod
för var liv som släcks
när ondskan fäller
sina bomber av hat.

Tusen tårar
av sorgens blod
för var liv som släcks
när skriken ekar över gatorna
och ingen lyssnar.

Tusen tårar
av svart blod
för var liv som släcks
när dina ögon är slutna
och livet går vidare.




Fri vers av Jojjon
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-11-10 22:15



Bookmark and Share


  Eduardo
Vi är blinda med öppna ögon... :-/... skönt budskap, bra text!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon