Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sa framåt





gårdagen visste inte att den skulle bli idag,
men den slets obönhörligt framåt
liksom oss, vi som släppts ur en jättelik hand
ner på en plats där vindarna vänder sig efter någons
kappa, och andra möts ansikte mot ansikte på de
kala stationerna, där spelreglerna är många,
och flykt endast markerar begränsningen av buren




Fri vers av siben
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-11-10 23:17



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Jadu, här finns det en hel del
att läsa, den säger mycket
beroende på vinkeln
jag läser den ur
den tål att läsas
ett par gånger
jag gör det igen
Nu!
2006-11-15

    ej medlem längre
text med tyngd
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

siben
siben