Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viner och tjuter

Det viner det tjuter där ute

jag bryg mig alls inte om

mitt inre är lugnt och stilla

sen kärleken till mig kom

men

Ibland så svajar man lite, helt visst










Fri vers av britt-marie VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-11-11 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP