Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska vara min värld och mitt universum och alla mina stjärnor tusen gånger om när inte du är det?

Du sitter där med
Tusen stjärnor i ögonen
Och håller hela min värld
I dina händer

När du säger
Allt det du säger
Sådär nära
Nästan för nära
Så tappar du liksom
Min värld
Och fångar upp en ny
En lite bättre värld
Där du är
Universums mitt

Och när du ringer
Mitt i natten
Bara för att säga
Jag älskar dig
Så gör du samma sak
Om och om igen
Och jag måste springa
För att inte
Tappa fotfästet
Glädjen blir
Nästan till sorg
För att den är så stor

Och så säger du
Att du tappat alla
Stjärnor
Och att du inte länge vill vara
Universums mitt

Men vem fan ska vara det
Om inte du är det?




Fri vers av hymerito
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-11 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hymerito