Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en dålig dag idag (även om jag inte tror på det nu)

vi delar hörlurar
sjunger för göteborg
andas varandras
fotsteg mot trottoaren

vi springer runt i affärer
kommer aldrig rätt men
jag är alltid hemma
när jag springer med dig

vi missar tåget och du
håller värmen i mina händer
jag kan gå utan jacka
du värmer upp allt kallt

jag vågar inte andas
varje andetag gör ont
du är alldeldes för nära och
du har sabbat allt

om du går nu




Fri vers av hymerito
Läst 710 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 22:51



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
"du värmer upp allt kallt "
fint sätt att skriva det på.
2008-07-23

  katiana
Här hör man andetagen bakom varje ord. Bra!
/Katiana
2007-12-20

    Oprofessionell
\'\'jag vågar inte andas
varje andetag gör ont
du är alldeldes för nära och
du har sabbat allt

om du går nu\'\'

underbart skrivet!
2007-11-15

    Cammo
Så fint. Verkligen. jag älskar hur sårbart du skriver.

\"jag vågar inte andas
varje andetag gör ont
du är alldeldes för nära och
du har sabbat allt

om du går nu\"

Man förstår verkligen, dt är så målande, så levande.
älskar mellanrummet
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

hymerito