Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle aldrig tillbaks hit igen

så sitter jag här igen
jag skulle aldrig tillbaks hit
tillbaks hit till dig
jag skulle ju aldrig det

världen har inte stannat
sedan jag var här sist
busskurerna är nya och
mitt och ditt namn är bortskrapat
hjärtat med

hon på msn skriver att hon är
broken hearted
men hon vet inte hur det är
när det känns


jag skulle ju aldrig
tillbaks hit igen




Fri vers av hymerito
Läst 828 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-12 16:39



Bookmark and Share


    crapcat
vackert.
2007-12-20

    Delethee
Underbar. definierande.
2007-10-09

    inmeddiginålsögatkamel
Åh.
2007-09-29

  Lithia
Jag är typ världssämst på att skriva kommentarer men jag måste bara säga att den här är ju sjukt bra. Stark. Bokmärker.
2007-09-24

  Catrin
Rakt in i magtrakten skriver du... det känns, din smärta, din ånger och din bitterhet som kommer äta upp dig om du inte lämnar för gott!!
2007-09-15

  kärleksbarn
PANG!
så hårt satt denna i magen.
bokmärke på en gång.
fantastisk.
oj. åh. nä, jag bara älskar den. Gud vad jag känner igen mig.
2007-09-14

    Oprofessionell
du förmedlar känslorna till 100% även fast jag sitter här och är jättetrött och sur på folk som säger att de ska ringa tio men ringer nu (jag menar hallå, hur kan man ta fel på en timme?) och jag känner igen mig starkt i denna, då alla nog varit i samma situation på mer eller mindre sätt
2007-09-13

  Frökenfanny
Ibland så önskar man bara att man vore någonannanstans men man vet inte vart.
Kanske bara någon annanstans , bort från allt och inget.
Jättebra skrivit!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

hymerito