Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad dig ditt jävla pucko

Vi lämnade dåtiden bakom oss
Och tvingade varandra att glömma

Förträngde alla önskningar
Om att vi två var gjorda för varandra

Det spelar egentligen ingen roll
Jag tänker inte dra upp det till ytan igen

Vi har passerat varandra men
Förträngt och glömt är inte samma sak

Det kommer alltid fram tillslut
Precis när jag tror att jag glömt
Kommer minerna av dig tillbaks

Jag ska gå vidare nu men
Du kommer alltid att vara en del av mig

Det är ingen idé att försöka trolla
Vi glömmer när vi glömmer ändå

Men till dess att jag har glömt
Så står jag här vid stationen
Varje jävla fredagskväll
Och

Väntar på att du ska komma tillbaks




Fri vers av hymerito
Läst 955 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-08 22:11



Bookmark and Share


  Lollan_
mihihi.
jag tycker den är bra. mycket bra. det förflutna är ju fortfarande endel av en, även om man går vidare.
och jag gillade att \'förtränga och glömma är inte samma sak\', för nej, det är det verkligen inte.
men jag tycker om den här texten. mycket gilla :)
2007-09-12

    Oprofessionell
\'\'
Men till dess att jag har glömt
Så står jag här vid stationen
Varje jävla fredagskväll
Och

Väntar på att du ska komma tillbaks\'\'

alltså ja, det är en skön ton i texten hela vägen till slutet. och just det där jag valde ut då tycker jag lätt är det bästa.
2007-09-09

  Lithia
Gosh vad jag känner igen mig. Riktigt bra skrivet! Gillar speciellt sista stycket, \'Men till dess...\'. Så känns det verkligen.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

hymerito