Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är min sista text som handlar om dig, det lovar jag

När sommarnätterna tar fart
precis när maskrosorna har dött
och dom där sommarblommorna vaknar
då brukar jag skriva låtar om dig
om hur du kom hit en dag i juni

(en dag då alla maskrosor precis hade dött)

Jag vet inte varför jag skriver till dig
det var så längesedan nu
jag tror inte att någon av oss riktigt minns
vad det egentligen var som hände
men jag saknar dig, det gör jag

(en dag då alla sommarblommor precis hade vaknat)

Så du kom och du gick
och nu får du aldrig komma tillbaks

Hej då, Johan




Fri vers av hymerito
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 12:01



Bookmark and Share


    Delethee
Jag fullkomligt älskar den här dikten. Kan läsa den om och om igen. Någon dag tar jag den och sätter melodi till, den är för fantastisk för att bara läsas.
2009-10-03

  kalixraggarn
fin var den!
2008-06-17

  Fineshrine
jag känner igen mig och jag tycker mycket om din dikt. den var vacker och sorgsen på samma gång, och beskriver så väl den där olyckliga kärleken som de flesta har blivit utsatta för.
vackert, är allt jag kan säga, men oh så jobbigt. kram!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

hymerito