Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillade inte tanken på att lämna dig men det var alltid det jag tänkte på

Hösten kommer
Allt du lovade
Inget av det finns kvar
Ditt sätt att säga det på
Jag trodde på dig
Och jag hatar dig för det

Jag släckte någon sorts
Lycka i dina ögon
Men det gjorde du med
Mina ögon ser mer ut som dina nu
Hösten kommer
Och det jävla sommarhoppet
Går över till något annat
Något mindre drömmande
Något mer sant
Och jag hatar det

Jag trodde på dig
Att du skulle rädda mig
Bygga upp någon mur
För att allt det som faller
Inte skulle kunna falla
Och du kan sitta där
Och läsa kärleksbrev
Jag menade aldrig det jag skrev ändå
Aldrig aldrig aldrig

Och var det någon som glömde
Så var det du

Det är du som
Slår sönder hjärtan
Inte jag
Inte längre




Fri vers av hymerito
Läst 947 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-21 22:25



Bookmark and Share


  Catrin
Bara titeln är en dikt i sig, vet vad du pratar om och därför känns detta igen så väl... tack för att du delar med dig!
2007-09-15

    inmeddiginålsögatkamel
Puss. Du är fin.
Jag gillar slutet, det var snyggt.
Inte jag
Inte längre.
Ett tycka om-slut.
Puss
2007-09-01

    Oprofessionell
titeln säger ju fan allt, så sjukt bra.
2007-08-22

  albertina
Du delar med dig något som gör ont, och som många har kännt. Den berörde mig och fick mitt hjärta att klappa lite extra. =)
2007-08-21

  prinscess VIP
smärtsamt
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

hymerito