Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt

du gör det oväntade
mitt i min insikt
om att det nog inte blev
som jag hoppades
och vänder allt på ända

det är som att du vet
att allt som behövs
för att jag ska fortsätta
vilja
är smått

och ditt oväntade
slår undan mitt skydd

det är som att du inte kan
bara låta mig vara
trots allt
trots att du ju måste veta
hur fan livet går
här hos mig

så du gör det oväntade
och jag faller igen




Fri vers av annikan
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-11-11 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan