Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig har det varit så fel

 

 

Aldrig kan kroppar dansa så som våra kan

Inga läppar kan förenas lika innerligt som våra

Ty inga själar kan heller skava sig med varandra

så brutalt som våra kan

 

Ty våra hjärtan spräcker varandra

inuti varandras kammare

 

Aldrig har någon varit så fel för varandra

som vi




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-11-11 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*