Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet Suger!

 

 

UNDERBARA liv, en Lyckans tid

sjunger en ovetande typ

Ha!

Skriker hon i hallen

Lögnerna du sprider stinker gödsel ska du veta!

och jag nickar instämmande

de andra instämmer håglöst även de

där de sitter höga för att glömma, allt

Någon hoppar från balkongen

med blodiga armar ser jag på på helvetets repris

 

Ty alla vet vi att livet suger




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 182 gånger
Publicerad 2006-11-11 20:07



Bookmark and Share


  Lithia
Oh ja, så är det (oftast)
Bra skrivet!!
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*