Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle kunna vara sommar


Han: Det finns något bra..
men detta nådde aldrig dig när du tog dig från A till B

Hon:

Han: Stolthet+öde=dyrt

Hon: Försök förstå..

Han: Auktoriserad skyddsängel??
(jag skriker mot en omedveten själ, men du är så fullständigt utan val
inte kapabel ens att drabbas av tinnitus).




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-11-11 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje