Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget är självklart, vi vet aldrig hur livet vänder för oss. Då är det skönt att veta att man alltid har en chans, att man aldrig står ensam, men man måste säga JA själv.


En morgonbön

Morgonen är grå och trist

men jag vet ändå helt viss

att den är min, att den är god

Tacksam att få vakna till ännu en dag

ber jag att jag inte ska vara svag

ge mig kraft till alla livets skeden

ge mig ork att skratta och bered en

framtid med ett liv med Dig Gud

hjälp mig hålla Dina bud

Jag vill önska och jag ber

att mitt i allt som dagligt sker

så finns naturligt plats för bön

då blir dagen mera skön




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2006-11-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP