Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig riktigt galen

 

 

Du kan gå hem nu

sa de efter det tredje mötet

och pekade dit bussen stod

ja kanske var jag aldrig riktigt galen nog

 

Vad var då leendet om

ty de ger ju endast de riktigt galna ett leende

för att de inte ska hoppa från femte våningen eller nåt

 

Antingen bryr de sig inte mycket nog

om jag hoppar framför bussen

eller så var jag bara aldrig galen nog




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger
Publicerad 2006-11-12 20:09



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
att vara galen i mått kan vara positivt, leende kan även galna ge så... världen är förvirrad med andra ord... vad som är galet, vad som är normalt är ständig fråga...
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*