Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan du ännu har tid

Man bör drömma och tillåta sig fantasi
det blir inte alltid som vi ville det skulle bli
men med drömmar vid liv kan det hända ändå
att det känns om om livet ändå skulle gå
med plus i kanten för det som är gott
med glädje över det som trots allt är flott
om nu det spelar nån roll i vår dagliga strid
gör det du känner för medan du ännu har tid




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-11-12 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP