Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ponkie<3


Vet du vad?..Jag älskar dig och ditt skratt<3

Jag försöker att öppna mina ögon
Men dom är som igen klistrade
Det är någon som vill slita mig ifrån livet
Skogen är full av skogsarbetare som sågar ner våra träd
Både du och jag skriker
Ber dom att sluta
Men dom hör oss inte
Sakta försvinner du också ur min syn
Och jag blir rädd
Hör du mig, Vet du att jag står här och gråter
Sakta förs jag till mitt rum, till min säng
Jag sätter två låtar på upprepning
Lägger mig under två tjocka täcken på golvet
Gråter och tänker tillbaks
Tänker på dina vackra ord som du förr gav
Jag är lika arg som jag är ledsen
Men tårarna tar över då min röst inte längre är kapabel till att skrika
Musiken får mig att tänka på din vackerhet
På hur vacker din själ alltid var
Så snälla visa dig
Kom flygande och sprid ut glädje över mig
Sätt dig jämte mig och krama om mig
Så ska jag fota och rama in
Göra ett minne oförglömligt

Bara för att jag är orolig för minnesförlust <3




Fri vers av SocialPsychoFreak
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-11-12 22:00



Bookmark and Share


  Ponkie
Jag finns alltid här ! Jag älskar dej, vill alltid ge dej glädje det vet du ! Ska krama dej tills du själv tröttnar på mina kramar ! Jag älskar dej / Ponkie
2006-11-12

  Malin Hy
Fin. :) Men "igen klistrade" ska inte vara särskrivet.
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak