Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspärrade tår


skoskav och vinddrag

naken fot trängtar frihet
dags att komma ut

dold i nio månader
av din mages mjuka skinn
sen en sista spark
innan kroppen krystas ut
i vindens frihet
planterad i moder jord

jordskalv runt dina fötter




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 432 gånger
Publicerad 2004-12-13 22:04



Bookmark and Share


    Jesper
Oj, nu minns jag för första gången sen då precis hur det var! Grym!
2004-12-13

  Rasmus Tegebjer
Helt underbar får inte titeln att passa in i texten men det gör den ändå värd helt lart en femma. även tycker jag att du lyckas fånga kärleken och allt underbart omkring... bra skriver med sådant!
2004-12-13

  _Mian_
Titeln är dessutom helt wounderbar!
2004-12-13

  _Mian_
Mycket fint och kärleksfullt, med en lysande snyggt formulerad avslutningsrad. Instämmer i Olas förträffliga förslag.
2004-12-13

  Ola Rydberg
den här borde ju landets alla
BB köpa rama in
och njuta av
fem poäng !!!
2004-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP