Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNANFÖR

om du tar dig tid
att lyssna
kan du kanske höra
hur mitt hjärta
slår sönder sig själv

men det är sånt
som inte syns utanpå
och inte hörs
med bara öronen

det måste finnas
nånting mera
innanför

 

~2006~




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-11-13 17:38



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så sant och bra skrivit.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP