Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag och valpen Alice


de kopplade två


alice du morrar
du skäller på far
fastän du bråkar
är du så rar
fladder på öron
svansen på vift
ruskar i regnet
mitt morgonskift
vi springer tillsammans
i koppel vi två
ute på ängen
fast vinden är rå
regnet det piskar
vi leker ändå
inget kan stoppa
De kopplade två






Fri vers av Landgren
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-11-13 17:51



Bookmark and Share


    hymerito
Jätte bra!
Slutet är helt klart bäst, samtidigt som jag får en helt annan bild av dikten så får du en bra avslutning som gör att jag läser dikten om och om igen :)
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Landgren
Landgren

Mina favoriter
Döden