Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par i min närhet som odlar hatkärlek.....med betoning på HAT


Du säger att allt är OK.....

Du säger att allt är OK
men jag hör suckarna genom luren
du säger att du inte förstår
vad det är att vara buren
Hur ska jag någonsin kunna förklara
att trygghet känns inombords
men att man själv måste bejaka
för att ta del av livets goda
ditt hat ger dig mycket att försaka
Om ni låter ilska och stolthet råda
så finns ingen ljusning för er båda
Lämna varandra och gå åt varsitt håll
innan ni förgör varandra med allt ert groll




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-11-13 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP