Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir sååå trött på hösten


Mörker, långt från smultron

Mörkret som tar musten ur livet
kan inte ta något för givet
orken sinar, energin tar slut
lika svårt varje år att stå ut
just nu vill jag bara ha ljuset åter
vill åter höra hur sommarregn låter
jag vill på nytt se blåbär i riset
men smultrorna tar ändå priset




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-11-13 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP