Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

 

Du

finns inte

för mig

ändå tänker jag

på dig

hela tiden

det tär på mig som

elden bränner pinnar till aska

 

Du

jag tycker inte om dig

längre

så varför kan

jag inte glömma dig

varför saknar jag dig så

mycket

 

Du finns ju inte för

mig längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-11-13 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*