Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själva livet

Förundran och vanmakt
blandat till oro
kryddat med häpnad
nyfiket lyssnar jag
helt fascinerad
kan man ta till sig
kan man förstå?
allt svårt och komplicerat
som bildar själva livet




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-11-14 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP