Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust

vinden den smeker dess tårvåta kind

de springer från väntan men står ändå still

ett ljus av en frihet

så nära

så svagt

de är de försvunna vi söker än idag




Fri vers av MW
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-14 11:32



Bookmark and Share


    Suzylu*
Åhh.. vilken fiin Femma får den allt ;')
2006-11-18

    LiinuuS
åh , va fin (: blir nöstan tårögd :´)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW