Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka



en hälsning att komma

ett ord av en vän

en känsla att domna

i sömnen igen

den tvekan som finner

ett oändligt skratt

ett skratt av en sjukdom


en visdom att lära

att lära att se

att se detta faktum

en stor hemlighet

en viskning i vinden

ett sus i ett träd

fortsättning är mindre

än det vi redan vet




Fri vers av MW
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-11-14 13:22



Bookmark and Share


  Decor
Du skriver verkligen bra!
2007-01-05

  J. Novkovic
det är de små sakerna vi inte ser som verkligen är lycka.. härlig dikt :)
2006-11-18

    Camillaa
Vad jag är avis, så himla bra asså!
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW