Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så mycket höst här


Det är höst
så mycket höst här
löven virvlar omkring mig
det regnar och det blåser
och det är så mycket höst här

jag tänker att det finns så många löv
så många löv i vår värld
och det finns så många människor
det finns så många människor att älska

men det är dig jag älskar mest av allt
älskar så jag går sönder
för du fattar inte att jag är så mycket bättre
så mycket bättre än vad du tror

det är höst
så mycket höst här
och jag gråter mig tills sömns
jag gråter så att jag somnar
och vaknar för att jag gråter

för att du inte förstå att jag är precis som du
är precis som du och dom andra
jag är vacker innuti
så vacker att du skulle gå sönder

det är höst
så mycket höst här
och jag gråter och går sönder
går sönder och försvinner





Fri vers av Elie
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-11-14 13:40



Bookmark and Share


    Camillaa
MYCKET BRA SKRIVIT!
du är grym tjejen! =)
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Elie