Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighet


kan man bestämma sig

veta vad man vill

kan man veta vem man vill och inte vill ska se

se åt vilket håll det är man trånar

kan de bestämma sig

bryta sina enda riktningar

förtroende och löften

inte allt som kan bli vårt

för det vore ju för svårt




Fri vers av MW
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-11-14 13:55



Bookmark and Share


    Camillaa
Wonderful :)
/ C
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW