Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnd ljuva Hämnd

 

 

Hämndgirig

att få min hämnd på en värld

av de lögner som dränkt mina stackars öron

och min älskades läppar

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-11-14 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*