Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

 

Kärlek är en känsla som hör till naveln

ett titthål ut till världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-11-14 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert!!
2006-11-15

  Azerola
Kan verkligen ser det framför mig. Tilltalande och
oehört vackert.
2006-11-14

  cogitoergosum
Vad mysigt! Så få ord som säger så mycket.
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*