Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till ett öde

Cigarettröken ringlar sig sakta uppåt och befläckar taken,
sitter påklädd,fryser,själen ligger på golvet,alldeles naken.

Glor på en möbel,en skänk från ovan,eller något annat snickeri,
väntar på att någon ska ringa på dörren,komma med ett knippe energi.

Ser passivt hur mörkret breder ut sig,lägger landet i dvala,
radion spottar ut låtar med texter om det triviala och banala.

Är detta vad jag är dömd till,eller är det mitt eget val,
ska jag överklaga eller fortsätta klaga över livets kval.








Fri vers av Berra Bäver
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-11-15 16:23



Bookmark and Share


  Sunlight
Så bra! Vilka bilder! Som en blandning av realism och surrealism. Härliga ordvändningar!
2006-11-16

  ÅsaLena
Roligt och träffsäkert! Åsa
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver