Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dottermorgon


när vi åt av vår
hemgjorda sockerkaka

fick dagen vänta




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-15 11:41



Bookmark and Share


  Piri Piri
väldigt sweet och homy och cornflakes och fläderblomssaft. och sockerkaka, såklart.
2006-11-16

    Erika H
självklart fick den det
åhh... vad jag gillar den här
Snyggt!!!
erika
2006-11-15

  navigo
Förbaskat fint... bästa haikun jag läst här hittills.
2006-11-15

    yohann
tre rader kärlek!!
fantastiskt
2006-11-15

  Roger VIP
Det är såna stunder som räknas!
Grattis!
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP