Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första Tankadikt! samma sätt som haiku, men plus 2 rader med 7 stavelser i varje. =D


brustna snöflingor (Tanka)


snön faller sakta

lägger sig som ett täcke

döljer frusen jord

och lyktans sken speglas i

förlorade regndroppar




Fri vers av Juliaah
Läst 820 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:32



Bookmark and Share


  J. Novkovic
me like this.
2006-11-18

  J. Novkovic
me like this.
2006-11-18

  om en Siri
underbarunderbarunderbar du är helt enkelt FÖR bäst!!! bokmärks DIREKT ;)

Kram // SS
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah