Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa uttryck

jag får skrämselhicka

inte visste jag

att man kan bli rädd för hicka

dökär

kan man dö

av att vara kär

skitgott

inte visste jag

att skit är gott

stendum

inte visste jag

att stenar är dumma

jag ger fetopp!!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-15 21:23



Bookmark and Share


  Malin Hy
Haha, vilken rolig. :)
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP