Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

Där inget mörker är tungt och kompakt

där ljuset är skimrande och vänligt

där vill jag vara med Dig

för där är kärlek




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 09:04



Bookmark and Share


  pinkprincess
Så enkel men ändå så beskrivande.
Mycket vacker text.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP