Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste MÅSTE måste, men vill inte

pirret säger att det är dags

DU MÅSTE

skriker rösten i mitt inre

DU HAR INGET VAL

morrar den inom mig



Men jag vill inte,
har inte tid...
finns annat jag vill göra med min tid

saker som kan leda någon vart
  saker som betyder något

MÅSTE MÅSTE MÅSTE
skriiiiker rösten
kittlingarna bekräftar

men... jag vill ju inte

jag har annat jag vill göra...
finns så mycket som är roligare
än att kissa....




Fri vers av Xena
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-11-16 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena