Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärnätaren


vad äter hans hjärna

vad väcker hans ilska och irritation
och påminner om gamla tiders galenskap

ah bah
en sådan underfundig huvudvärk




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-11-16 20:51



Bookmark and Share


    Erika H
ja där kan man sitta med huvudet bultande och smärtande
men om man tar två så går det dubbelt så fort
erika
2006-11-18

  Anders P VIP
Kul slut. "en underfundig huvudvärk" :D
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP