Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han kom tillbaka

 

 

Tillbaka!

Va! Vad gör han tillbaka!?

han skulle ju vara borta

för alltid, för alltid sa du

du sa att om jag verkligen ansträngde mig

så skulle han försvinna för gott

men du ljög eller hur?!

det måste du gjort

för nu står han här

och det gör så där ont igen

hur kunde du ljuga så för mig

jag trodde ju på dig

 

Motvilligt öppnar jag dörren

som i en trans

jag vill ju inte

egentligen

 

men nu när du är tillbaka

måste jag känna det där hemska igen

det jag trodde jag kommit undan

när jag slöt mig till rummet

en trappa upp i mitt hem

Men du kom tillbaka och nu måste jag spela död igen

annars slår du mina tankar tills de simmar döda

slår mitt hjärta tills allt försvunnit, allt det röda

 

Du är tillbaka

och jag,

jag är förlorad igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-11-16 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så märkliga vägar kärleken väljer
som här, ändå undrar
om vägvalet i slutändan
blev rätt...
Tack ändå för en lustiger
läsupplevelse, dock själv
evigt kärleksförlorad
...avundsjuk...
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*