Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att flyga

 

 

Klockrena slag

vinder river mig med sina brutala vinddrag

och jag håller mig knappast kvar alls längre

utan funderar på att släppa taget(om livet)

och lära mig flyga




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-11-16 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*