Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

 

 

Oss

Tillsammans

Vi

Två

Båda

Ett

Par

 

Vi fanns aldrig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-11-17 11:58



Bookmark and Share


  om en Siri
Vackert och speciellt sammanbyggt
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*