Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden utan återvändå

 

 

Floden strillar fram

sjunger sånger

om livet

sorgsen och ledsen

regnet faller

nya röda tårar fyller på

glatt och skrattande ljuvt

det var nåt nytt

 

Floden utan återvändo

vi färdas med hela hus

och hem

vi färdas, lyssnar till dess sång

om hur livet har sin stilla gång

mannen med gitarren klingande i ton

hans spelande är värt långt över en miljon

 

Plaskande, floden, färdas

vi över vågor

tills vi når en gränd

utan återvändo

där ska vi falla med vingar

färdas nerför floden

tillsammans

alla

tillsammans

för alltid

i frid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-11-17 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*