Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dåligt x)


Pojken som aldrig skulle bli rätt.


I staden som log fanns det en pojke
Det var något i hans ögon som fick mig att glömma allt farligt,
men sånt struntar man i när man får för sig saker
När timmarna går kan vilka drömmar som helst rinna ut i sanden,
och pojken försvann ut i natten med sin palestinasjal.




Fri vers av Vitsippa
Läst 1221 gånger
Publicerad 2006-11-17 14:00



Bookmark and Share


    Voltande hjärta
bra:) dramatisk och berörande.

/voltande <3
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa