Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passande bild på mina bilder


Visst om fiskarna kunde flyga sa du

 

 

Tänder en ciggarett

den brinner, brinner

brinner, glöder

en fisk kommer flygande

på väg till himmelen

ber mig att ge honom en del av verkligheten

och jag blåser min rök

min anda, en del av min kropp på honom

han blundar, öppnar sedan sina små ögon

ler och säger tack

jag säger

så lite så

och vi skiljs åt

 

antar att någon är skyldig mig något nu

En omstart på livet kanske

Ha! de skulle aldrig sagt Visst om fiskar kunde flyga

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-11-17 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*