Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passande bild på mina bilder


Inte kunde han väl vara så storsint

 

 

Den dagen såg han inte henne heller

sin lilla dotter i sommarklänning

bland höstens lövbäddar

hon var för lik sin mor

och han hatade henne

inte kunde han väl vara storsint nog

att älska sitt eget barn

trots sitt hat mot hennes moder

 

aldrig kommer jag förstå mig på dig pappa

jag är inte mamma

du får älska mig

det betyder inte att du älskar henne

 

men du lyssnade inte utan lämnade mig utanför

 

utanför ditt liv




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 170 gånger
Publicerad 2006-11-17 14:42



Bookmark and Share


    Suzylu*
Oh J. J Du skriver så braaaaaa varför nmåste du va så bra? :D
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*