Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har tappat ordförrådet och glömt bort hur man talar med natten








om jag var någon stark
och inte någon rädd
skulle jag våga fråga dig om evigt liv

men det är jag inte


be mig dra åt helvete
och sök aldrig mer upp mig
jag sänder dig till månen
med en one way ticket

jag kan inte göra det här längre!!!

i en evighetsväntan
blir passiviteten min fiende
och jag fryser

han har lämnat mig själv med
enbart mitt liv





Övriga genrer av mysanpysan
Läst 690 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-02 00:27



Bookmark and Share


  Rozhan
En bitterhet genomsyrar denna. Gillar verkligen ditt sätt att skriva på - du klär dina ord så väll med känslor & jag får bara lust & fråga dig om - evigheten...
Dunder!
2006-12-13

  lodjuret/seglare VIP
+
2006-12-02

  frozen_yoghurt
Känslosam och fin text, bra!
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan