Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svåra kuggfrågan





Igår frågade någon
om jag är rädd
för att dö


Idag vet jag
att jag aldrig
kommer att kunna svara

Jag förstår inte frågan
Den hör till kuggfrågorna
som följer med livet

Svaret tar vi
var och en
med oss in i döden




Övriga genrer av Bim
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-11-17 21:44



Bookmark and Share


  Herr Morris
Jag skulle svarat någon
"Är du rädd för att leva,
du som frågar så om döden?
Själv är jag inte rädd
för att möta dig,
varför skulle jag då
vara rädd för att möta döden?"


Det är inte mötet som dödar
det är frånvaron av möten som gör det...
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim