Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyckte han började återhämta sig, tyckte han började orka lite......men så kom denna dykning....jobbigt , jobbigt


Jag vill bara skrika NEJ NEJ

Jag vill bara skrika NEJ NEJ, inte intensiven
nu skulle han ju bli starkare och starkare
nu skulle det ju bara gå uppå, inte nedåt
Åter på intensiven sade dom
Märkligt detta, att kastas fram och tillbaka,
känslan av att inte veta varken ut eller in.
De sa att operationen var stor och svår.
Jag insåg inte i förväg
hur stor, hur svår den var.
Så sjuk som han är nu,
när han ska återhämta sig
har han aldrig varit förut
Då, förut när sjukdomen slog till
märktes det inte att han var sjuk
Då fanns busglimten där i ögat
busglimten som inger trygghet
Nu är han så sjuk så
glimten är borta och med den
är min trygghet också borta
Nu skulle det ju gå uppåt, inte nedåt
Om läkaren ändå ville förklara för mig
förklara vad det är som händer
för jag förstår inte, jag insåg inte
att det skulle bli så svårt för min älskade




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-11-18 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP