Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

du stressar i kärlek
du stressar i hat
du hetsar att leva
din tidspsykopat

att leva gör alla
men inte som du
du följer jämt mallar
som inte finns ju

fattig är alla på olika sätt
du tror just att pengar
ska göra dig mätt

att du inte ser
är inte ditt fel
men att lära andra
det är nog min del




Fri vers av MW
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-11-18 16:40



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som föregående skrev, Älskar älskar älskar alla rim, handlingen, formaten, jättebra är den=)
2006-11-19

    Suzylu*
Gu va bra du skreeeev ;D Älskar alla rim
2006-11-18

    LiinuuS
SUPER fin ! men jag är lite trög idag så jag fatta inte det sitsta , men shit samma (a) , du skirver iallfall som en ängel (a)
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW