Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni vet väl att (hela) människosläktet heter homo på latin?


Homo



att döma är en sak
att glömma är en

två männ i en kyss
och kärlek blev en
men ändå så blev det
att dagen därpå

står det på deras dörr
just bara för att glömma

för de som skrev det
gjorde det just det
bara för att döma




Fri vers av MW
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-18 16:55



Bookmark and Share


  Bissen
Jag klarar inte av dessa sömmande människor... Varför kan man inte önska sina medmänniskor lycka och kärlek utan att just dömma!
Ett viktigt ämne för mig, som jag är glad att någon tar upp!
2006-11-20

  alekk
Det är fint. All sorts kärlek.
Bra sagt.
2006-11-18

    LiinuuS
så bra !!
2006-11-18
  > Nästa text
< Föregående

MW
MW